Изпратете запитване до: Симона къща за Гости

Попълнете формата за да изпратите Вашето запитване. Моля, уточнете важни подробности и специфични изисквания, които имате. Ако желаете можете да посочите начална и крайна дата на Вашият престой.


Симона къща за Гости

Направи запитване

Павел баня


Цена: 35 - 60 лв. ценaта за двойна стая на нощувка


Име: Светослав Симеонов

Адрес: ул. Тунджа N1

Удобства:

Телевизия

Кабелна/Сателитна ТВ

Градина

Климатик

Интернет

Безжичен интернет

Паркинг

Кът за отдих

Хладилник

Барбекю

Самостоятелен санитарен възел

Удобно за паркиране

Оборудван кухненски бокс

Условия за готвене

Кафе-машина/кафе-автомат

Микровълнова

Самостоятелен вход

През октомври 2015 г. в град Павел баня насред китната Розова долина, отвори врати за своите гости, къща Симона. Градът е утвърден като лечебно рехабилитационен център за лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат, ортопедо-травматологични, увреди на централната и периферната нервна система. Павел баня е приблизително географски център на България , леснодостъпен от всички краища на страната.
Къща Симона, разполага с 8 двойни стаи, приветливи и удобно обзаведени със самостоятелен санитарен възел, хладилник, телевизия, интернет. За гостите на хотела са на разположение модерна, напълно оборудвана кухня, всекидневна със столова и барбекю. Градина с много зеленина подходяща за спортни игри, слънчеви бани и почивка с интересна книга. Къща Симона, Павел Баня разполага с леглова база от 16 места.

Местоположение: