Изпратете запитване до: Частен дом

Попълнете формата за да изпратите Вашето запитване. Моля, уточнете важни подробности и специфични изисквания, които имате. Ако желаете можете да посочите начална и крайна дата на Вашият престой.


Частен дом

Поморие


Цена: 15 - 20 лв. за легло за сезон 2022


Име: Атанас Аргиров

Адрес: ул. Крайбрежна 23 А

Удобства:

Частен дом "Делфин", Поморие се намира в най-старата част на града, до самият плаж. На плажната алея са разположени множество заведения с различна и разнообразна кухня, които ще задоволят всеки вкус. Освен заведенията наоколо има хранителни магазини, кафенета, барове, бързо хранене и всякакви други магазинчета за дрехи, сувенири и плажни стоки.

Къщата дава под наем няколко квартири разпределени в 1 тройна и 2 двойни стаи които се състоят от:
• Тройна стая - три единични легла, шкаф, телевизор, хладилник,климатик, тераса и санитарен възел.
• Две двойните стаи могат да се ползват като апартамент подходящ за 6 души. Едната двойна стая е със спалня, а другата е с две единични легла, като и двете са оборудвани с гардероб и телевизор, баня с тоалет. Разполагат с тераса с изглед към морето, в която има маса със столове, кухня - кухненски шкаф, хладилник,климатик,интернет,тв, посуда, електрическа кана и газов котлон.
За нашите гости с автомобил предлагаме и безплатно парко място пред къщата.
Ако желаете да изкарате едно незабравимо лято в Поморие - на изгодни цени, невероятна гледка към морето и гостоприемен хазяин, частен дом "Делфин" Аргирови ви очаква!
Удобства: Двор, изглед море, Кухня, Телевизор, тераса, | Хладилник, интернет, кондиционер.

Местоположение: