Kvartiribg е първият и най-голям он-лайн справочник за квартири, вили, къщи, семейни хотели, къмпинги и др. в България.

Kvartiribg стартира през 2004 г. като интернет справочник и за първи път предлага не само информация за всички желаещи да намерят квартири на изгодни цени, но също така извършва посещения на място в предлаганите квартири с цел реално представяне на обектите.

През 2015 г. Kvartiribg стартира с изцяло нов динамичен сайт, създаден чрез най-модерните за момента технологии, оптимизиран за всякакви устройства - мобилни телефони, таблети, компютри, смарт телевизори и др. Изцяло новата платформа предлага много по-големи възможности като търсене, сортиране на обекти, както и възможност собствениците сами да добавят и редактират обектите си.

Ако сте собственик на квартира, вила, къща, семеен хотел, къмпинг, каравани или други подобни обекти - можете да се включите в он-лайн справочник №1 в България - Kvartiribg. Необходимо е да попълните формата за регистрация.

След потвърждаване на регистрацията и активирането на вашия акаунт, ще можете да добавите информация и снимки за вашия обект в справочника.