Изпратете запитване до: хотел Попина Лъка

Попълнете формата за да изпратите Вашето запитване. Моля, уточнете важни подробности и специфични изисквания, които имате. Ако желаете можете да посочите начална и крайна дата на Вашият престой.


хотел Попина Лъка

Сандански


Цена: 30 - 40 лв. за сезон 2022


Име: рецепция

Адрес: Сандански,Попина лъка

Удобства:

Хотел Попина Лъка, Сандански разполага с леглова база от 45 места.

Местността Попина Лъка е красив планински климатичен курорт,в красивия Пирин.Хижата се намира в полите на Пирин планина,с надморска височина -1200м . Хижата се намира на 18 км от гр.Сандански.
На 200 м от хижата се намира известния Попинолъшки водопад на река Бистрица,който е обявен за природна забележителност.Обаятелността на водопада е невероятна.В Попина лъка векуват много иглолистни гори, като между тях се забелязват и някои широколистни видове. Климата като цяло е благоприятен ,пътищата са обновени и проходими независимо от сезона . В студените вечери може да изкарате до камината,наслаждавайки се на топлината и.А лятото прекарано тук, трудно може да бъде забравено и ви препоръчвам,ако наистина искате да избягате от горещините не подминавйте този отрязък от Рая!Заповядайте при нас!
Хижата разполага с: цифрова телевизия,самостоятелен санитарен възел,паркинг ,хотел,механа, тераса,лятна градина,интернет.
Има и барбекю за самостоятелно приготвяне на храната ви по желание.
Механата разполага с 55 места,изцяло направена в битов стил.
Не пропускайте да опитате нашите кулинарни умения от българската национална кухня.

Местоположение: